Soveltoradio

Jakso 57: Mitä kuuluu Microsoft-maailmaan?

Episode Summary

Tässä jaksossa Jouni Heikniemi ja Jussi Roine ovat toistamiseen kertomassa mitä tapahtuu Microsoftin teknologioissa ja millaisia vaikutuksia sillä on tietotekniikan hyödyntäjille, IT-ammattilaisille, sovelluskehittäjille, tietohallinnosta ja henkilöstön osaamisesta vastuussa oleville johtajille. Paljon mielenkiintoisia aiheita puidaan läpi aina Outlookin kokouskutsuista alkaen ja kvanttitietokoneisiin jatkaen. Näiden kanden sujuvasanaisen asiantuntija kanssa aika menee kuin siivillä tätä 50-minuuttista jaksoa kuunnellessa.

Episode Notes

Matka teknologioiden keskellä on vauhdikas ja tuntuu vauhti tuntuu olemaan vain kiihtymään päin. Tällä kertaa Soveltoradion jaksossa kuskeina toimivat Jouni Heikniemi ja Jussi Roine, kun matka suuntautuu Microsoftin teknologioiden ja ekosysteemin maailmaan. Näillä sanan sankareilla on varmasti pätevyyttä kertoa mihin ollaan menossa, sillä Jouni toimii Microsoft Regional Directorina ja Jussi työskentelee Microsoftilla.

Tässä 50-minuuttisessa jatkossa käsitellään tietotyöntekijän arkeen liittyviä asioita alkaen Outlookin kokouskutsuista kiertäen kansalaiskehittäjien työkalujen kautta kehittäjän haasteisiin web-sovellusten rakentamisessa. Jopa kvanttitietokoneet ja kvanttilaskenta sivutaan tällä matkalla. Jakson kesto on noin 50 minuuttua, mutta tämä kannattaa kuunnella, sillä hyväntuulisen jutustelun myötä saat mielenkiintoisen katsauksen Microsoftin palveluiden ja teknologioiden ulottuvuuksista.