Soveltoradio

Jakso 61: Lisää myyntiä verkkokaupalla?

Episode Summary

Verkkokaupat ovat monille arkipäivää ostosten tekemisessä. Erilaisia tavaroita ostetaan kovin tottuneesti verkkokaupan kautta ja enenevässä määrin myös palveluiden hankinta tehdään verkkokauppa-asioinnilla. Tässä jaksossa Arhi Kivilahti ja Mikko Sievänen keskustelevat verkkokaupan mahdollisuuksista ja uhkista, kauppapaikan perustamisesta verkkoon, kanta-asiakasohjelmista ja asiakaskäyttäytymisen analytiikasta. Myös Amazon on vahvasti keskusteluissa esillä. Kiinnostaako verkkokauppojen toimintaperiaatteet tai oletko harkinnut oman verkkokaupan perustamista? Kuuntelemalla tämän jakson pääset perille mitä alalla tapahtuu!

Episode Notes

Syökö verkkokauppa  perinteisen kaupankäynnin mahdollisuudet? Jyräävätkö suuret kansainväliset toimijat meidän kansalliset ja oman kaupankäyntini mahdollisuudet? Miten Amazon vaikuttaa verkkokaupankäynnin mahdollisuuksiin? Tässä Soveltoradion jaksossa Arhi Kivilahti ja Mikko Sievänen ovat keskustelemassa verkkokaupan ilmiöistä, mahdollisuuksista ja uhkista. Arhi on perehtynyt vähittäiskaupan toimintaan syvällisesti ja tuntee verkkokauppojen liiketoimintaa kattavasti. Mikko on ollut pystyttämässä useita verkkokauppoja ja sen vuoksi hänellä on käytännön toteutusten kautta hyvä näkymä verkkokauppojen toimintaan ja kuinka asiakkaat käyttäytyvät siellä. 

Tässä jaksossa keskustellaan verkkokauppojen mahdollisuuksista ja uhkista, verkkokaupan perustamisesta ja valmiin kauppapaikan käyttämisestä. Keskusteluissa esille nousevat myös kanta-asiakaskohdelmat ja analytiikka ostokäyttäytymisestä verkkokaupoissa. Miten palveluiden myynti verkkokaupassa suhteutuu tavaroiden ostamiseen, kuinka erilaiset maksutavat tulee huomioida ja miten logistiikka saadaan toimimaan? Niitäkin tämän jakson keskusteluissa käsitellään.

Kuuntele tämä jakso, jos haluat ymmärtää verkkokauppojen toimintaa paremmin tai jos harkitset oman verkkokaupan perustamista!